Vårt företag

Välkommen till

Serikett AB

Serikett AB har producerat självhäftande etiketter i över 40 år och är ett privatägt företag som grundades 1978 Företaget är sedan 2022 beläget i Slagsta söder om Stockholm.

 

Vår produktionsutrustning består idag framförallt av UV-flexo tekniken. Vi kan trycka i upp till 7 färger och även tillverka folderetiketter, trycka på limsidan , trycka på underpappret, delbelägga limytan, limdöda, kallfoliera, mm. mm.

 

Vi strävar alltid efter att ha starka och långsiktiga kundrelationer vilket vi själva tycker att vi lyckas bra med, och som bevis på det kan vi med stolthet säga att väldigt många av våra kunder har varit med oss ända sedan starten 1978.

 

En annan väldigt viktig stöttesten är flexibilitet, och där är det inte många som slår oss på fingrarna. I och med att vi har en väldigt ”platt” organisation så har vi väldigt lätt att stuva om i produktionen om det behövs.

 

”Att vara liten kan ibland vara hämmande. För oss är det tvärtom, då det är just i det som vår främsta konkurrensfördel ligger. Hos oss kan du nämligen sätta likhetstecken mellan liten och flexibel”.